Over ons

Wij zijn Dieter Coppens en Tom Suykens, de bezielers van Uitgeverij Stratier*. Welkom en veel plezier hier, in onze speeltuin! Als grafisch vormgevers en als vaders willen we een speels stukje vrolijkheid creëren op papier. Daarom maken we alleen maar boekjes en posters waar wij blij van worden – en jij hopelijk ook. 

 We ontwerpen bijzondere bewaarboekjes om je mooiste herinneringen voor altijd in te koesteren; unieke souvenirs die, als lijm, hele generaties vrienden en familie nog beter aan elkaar laten ‘plakken’ en lekker ouderwets amusement met onze XL-spelposters waarbij jong en oud samen rond de eettafel verzamelt. 

 * Een stratier is een kruising van twee hondenrassen, die daarom sterker is dan één regulier ras. Een soort van underdog, dus, maar wel een leuke...

Enkele voorbeelden van maatwerk.

Gouden Carolus Bierposter

De Tijdloze STUBRU

FC De Kampioenen

Camp Grinsby avonturenboekje

Voor Camp Grinsby, de camping van Staf Coppens, maakte Stratier dit superleuke, mooie én leerrijke boekje. Het zit boordevol weetjes over Zweden, de natuur, Zweedse gewoontes, de beste doe-tips voor op de camping, de dieren die je in de buurt kunt spotten en een hoop avontuurlijke manieren om de streek te ontdekken. Met dit boekje wordt jezelf vervelen onmogelijk! (Zelfs als het een keertje regent, want ook daarvoor bedachten we heel wat plezante spelletjes!)

×

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods