Op zoek naar een origineel geschenk om te scoren bij je oma? Met een cadeau uit dit rijtje slaag je sowieso.

1. Het levensverhaal van je oma in een mooi bewaarboekje
‘Oma, had jij een lieve mama?’ ‘Bomma, speelde jij vroeger veel met poppen?’ ‘Moeke, was het echte kalverliefde tussen jou en vake?’ 

Tijd om de levenswijsheden van jouw grootmoeder voor eens en voor altijd op papier te zetten. Fijne verhalen, gouden herinneringen, sappige story’s... Dankzij dit bewaarboekje breng je ze nog eens tot leven.
Oma-boekje

2. Nostalgisch poëziealbum
Pure nostalgie, deze ware klassieker. Al zal je oma er nu allicht minder tekeningen van haar klasgenootjes in verzamelen en des te meer van haar kleinkinderen.
Poëzie album

3. XL kruiswoordraadsel
Is jouw oma altijd de eerste om de kruiswoordraadsels in de krant op te lossen? Of in de boekskes in de wachtzaal van de dokter? Bezorg haar dan nog véél meer puzzelplezier met deze giga Zweedse puzzel!
XL-Zweedse puzzel poster

4. Mega sudoku poster
Of is je oma gek op cijfers en sudoku’s invullen? Bestel dan snel deze XL-sudokuposter voor haar. Wedden dat je haar lievelings(klein)kind wordt?
XL-Sudoku poster 

5. Het perfecte cadeau voor een oma die houdt van koffie... of cocktails 
Geniet jouw oma elke ochtend van haar zjatteke kaffe*, dan heb je bij deze het gedroomde cadeau gevonden: onze XL-woordzoeker met 100 weetjes over koffie! Drinkt ze liever wat straffers? Verras haar met onze megagrote woordzoeker met 100 smakelijke weetjes over cocktails. Schol!

* kopje koffie
XL-Cocktailwoordzoeker, XL-Koffiewoordzoeker

6. Uren spelplezier gegarandeerd voor leuke oma’s
Heb jij ook zo’n oma die àlles ziet? Dan hebben wij goed nieuws voor jou: met onze 100-verschillen-posters kan ze zich helemaal uitleven. En ze bestaan in verschillende kleuren! (Vrijblijvende tip voor wie snel opgejaagd is door het niet vinden van de 100 verschillen: groen is een rustgevende kleur. ;-)
Gele poster, groene poster, oranje poster, blauwe poster

7. Voor oma’s die van de natuur houden
Grootmoeder, waarom heb jij zulke grote ogen? Om deze giga dubbelgangers-poster beter te kunnen oplossen, natuurlijk! De bedoeling is simpel: zoek twee identieke vlinders bij elkaar. Voor fladderend veel speurplezier.
XL-Dubbelgangers Vlinders

×

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods